Firmalar
YENİ MÜŞTERİ YORUMU
Adınız Soyadınız Konu
Mesajınız  
Murat Adıgüzel8.5.2017 19:09:16
Konu : Memmnuniyet
nakliyat hizmeti her zaman önemlidir benim için kaliteli firma çok önemlidir bu hizmet de bende yararlanmak için firma arayışa girdim ve istanbul da Öztur nakliyat'ı buldum evimi istanbul halkalı da ankara etimeskut'a taşıdım ve cok memnun kaldım teşekkürler. tüm çalışan personellerine. saygılar...
Hakan Irmak29.5.2016 13:34:19
Konu : Memmnuniyet
Merhabalar, ben istanbul kadıköy'de evimi halkalı'ya taşıdım evim 2+1 di tüm eşyalarımız demtaş nakliyat paketledi ve diğer tarafa götürüp aldıkları gibi bana teslim ettiler çok teşekkür ederim bir daha ki tercihim demtaş nakliyat . Saygılar Hakan Irmak
Batuhan sarı 20.5.2016 16:02:18
Konu : Memmnuniyet
Selam, Ben batuhan istanbul'dan İzmit körfez'e evimi taşıdım evim 1+1 firma temsilcisi bana söylediği gibi tum esyalarimi paketleyip daha sonra diğer tarafa götürdüler herşeyi kurdular ellerine sağlık çok memnun kaldım çok teşekkür ederim
mehmet gürbüz14.5.2016 08:56:20
Konu : Memmnuniyet
ANKARA BAŞKENT ANADOLU NAKLİYATLA EŞYALARIMI TAŞITTIM ÇOK MENMUN KALDIM TAVSİYE EDECİĞİM BİR FİRMA
halil kayacan15.4.2016 11:36:01
Konu : Memmnuniyet
Merhabalar, istanbul'dan izmir'e evimi taşıdım demtaş nakliyat ile cok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum saygılar
Nizamettin yüksel31.3.2016 08:43:04
Konu : Memmnuniyet
Merhabalar, Ben evimi izmirden ankaraya taşıdım firma ile anlaştim firma personelleri bana verilen tam saate geldiler tum eayalarimi paketleyip aldiklari gibi diğer tarafa götürüp kurmasi montajini herşeyi tam yapip bana teslim ettiler çok teşekkür ederim bundan sonra onceliğim hep siZ olacaksiniz sizi cevremde herkese tavsiye ederim Saygila...
Berk Öztürk13.3.2016 23:28:05
Konu : Memmnuniyet
İstanbulda Evimi Taşıdım . Mobilyada İse Çok iyi Söküp Çok İyi Taktılar .Ben Bu Kadar Güzel Ve Önemle Taşıdılar Eşyalarımı Hiçbir Zarar Gelmedi Nakliyat İşçileri İse Çok Efendi Ve Çok Düzgün Kişilerdi Çok Memnun Kaldım Herkeze Tavsiye Ederim AKPINAR NAKLİYAT 05368982399 02125024176 05323934530
13.3.2016 23:24:18
Konu :
İstanbulda 2 Gün Önce Evimi Taşıdım . Ben Bu Kadar Güzel Ve Önemle Taşıdılar Eşyalarımı Hiçbir Zarar Gelmedi Nakliyat İşçileri İse Çok Efendi Ve Çok Düzgün Kişilerdi Çok Memnun Kaldım Herkeze Tavsiye Ederim AKPINAR NAKLİYAT 05368982399 02125024176 05323934530
Deniz 13.3.2016 23:16:52
Konu : Memmnuniyet
Merhaba ünsoy nakliyat ile istanbuldan Mersin taşındım 6kişilik ekip geldi eşyamı a dan zeye hepsini toplayıp paketlediler ben sadece oturup çayımı içtim onları izledim mersine geldiklerinde aynı şekil hepsini yerleştirdiler mobilya vs kurdular ünsoy nakliyat ekip şefi mehmet beye çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ederim
Kübra Genç11.3.2016 22:07:48
Konu : Memmnuniyet
Selam ünsoy nakliyat ile taşındım ev taşımanın bukadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim ünsoy nakliyat a çook teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim
Adem kıyasoğlu12.2.2016 22:41:14
Konu : Memmnuniyet
Slm bu gün ünsoy evden eve nakliyat ile taşındım çok memnun kaldım benden öncede arkadaşlarımın bi kaç tanesi taşınmıştı bana tavsiye ettiler gerçekten de çok memnun kaldım ve ve mutlu oldum ev taşımanın insanı bukadar mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim ünsoy nakliyata sonsuz teşekkürler ve herkesede tavsiye ederim
halil tuna22.1.2016 17:57:45
Konu : Memmnuniyet
İstanbuldan ankara iline taşındım oztur nakliyat ile çok memnun kaldım teşekkürler firma ve calişanlara
hasan inanç5.1.2016 14:04:10
Konu : Memmnuniyet
Taşıma konusunda Demtaş Nakliyat gerçekten harika bir firma beylikduzunden Beylikdüzüne tasindim çok memnun kaldım teşekkürler
kemal öztürk11.10.2015 12:10:15
Konu : Memmnuniyet
demtaş nakliyat istanbul tek bir firmadır ben evimi taşidim ve çok memnun kaldım gercekten herkese tavsiye edecek tek firmadır sizde evini demtaş la taşitin rahati yaşiyin herşeyi onlar yapıyor biz hiç bişey yapmadık tabak çanak yatak odasi herşeyi kendileri soktüler kendileri takdilar demtaş evden eve nakliyat sahibine ve çalişanlarina teşekkürler edriz...
serkan berk2.10.2015 11:41:07
Konu : Memmnuniyet
demtaş nakliyat bu işi kendi işi gibi yapıyor siz hiç bişey yapmiyorsunuz hepsini kendileri yapıyor ben 1 ay oldu evimi beylikdüzün den kadiköy getirdim ama ben çok menun kaldım herkese tavsiye edecek tek fırma sizde işlinizi demtaş nakliyat verin kafaniz rahat olsun a dan z ye herşeyi toplamasın ve yeni eviniz de kurmasini herşeyi onlar yapıyor DEMTAŞ NAKLİYAT ve çalişanlar çok teşekkur ederim
erkan kayır7.9.2015 17:59:14
Konu : Memmnuniyet
demtaş nakliyat ile istanbul avcılardan istanbul beyliküdüzüne taşındım cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim saygılar
Adem soylu 2.9.2015 00:53:48
Konu : Memmnuniyet
Demtaş nakliyat la istanbuldan Mersin silifkeye taşındim çok profesyonel bir hizmet sundular kaliteli personelleriyle tüm esyalarimi paketlediler diğer tarafa götürüp aldıkları gibi teslim ettiler çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim SAYGİLAR.
Mahmut can28.8.2015 19:25:05
Konu : Memmnuniyet
1 ay once öztür Nakliyat'la Evimi ankara Etiler'de Adana tufanbeyli 'ye götürdüm firma ile herhangi bir sorun yaşamadım istediğim hizmeti gerçekten aldim teşekkürler
yasin ışık7.7.2015 16:22:13
Konu : Memmnuniyet
Gecen gün istanbuldan izmire evimi taşıdım cok memnun kaldım şirin nakliyatla taşıdım herkese tavsiye ediyorum saygılar
irfan yalın5.7.2015 19:29:41
Konu : Memmnuniyet
Demtaş Nakliyat'la istanbul'dan İzmir evini taşidim saat 7:30 da evime gelerek tüm esyalarimi bana telefonda söyledikleri gibi herhangi bi eşyami sarmaldan yüklendiler tüm esyalarimi hepsini paketlediler diğer tarafta ise aldıkları gibi teslim ettiler demtaş Nakliyat yönetimine ve tüm personellerin teşekkürlerimi sunuyorum Saygılar... irfan yalın
Toplam 2 sayfa içerisinden 1. sayfayı görüntünlüyorsunuz
Her yazacağınız yorum bizim için çok önemli çünkü nakliyat firmalarıyla ilgili memnuniyetiniz veya şikayetinizi bizimle paylaşın her paylaştığınız memnuniyet yada şikayet değerlendirip firma ile ilgili sorunlar var ise ne bir daha sitemizde yeri olur neden müşterilerimize öneririz. Öneri, Şikayet ve memnuniyeti yazın ki müşterilerimizi bilgilendirelim hangi firma ile calışılır hangi firma ile çalışılmaz.